top of page

Luvz Workz is de naam van mijn bedrijf en werk onder de namen Riyaz Luvz, Luvz Workz en Riyaz van Wegberg. De thema van mijn werk is altijd liefde, emancipatie en queer zijn  geweest. 

Hieronder een tijdlijn van mijn activiteiten.

Over Mij

Logo Spectrum.jpeg

2020 - Heden: Spectrum Podcast

Mijn eigen podcast waarbij queer mensen centraal staan. Elke aflevering is een portret van een queer  persoon en de thema's die zij belangrijk vinden.  

meet up and supoort group post.png

2019 - 2023: Coordinator THO-070

The Hang-Out 070 is ene queer organisatie door en voor queer mensen van kleur in de omgeving Haaglanden. Begonnen in 2017 is het een vooruitstrevende organisatie die zich inzet voor de gemeenschappen die normaliter geen plek krijgen in de maatschappij.

Als mijn rol als coördinator was ik verantwoordelijk voor het algemeen voortgang van THO-070. Het in kaart brengen van verschillende behoeften van queer groepen in Den Haag en organisatorisch en financieel besturen van dit project behoorde tot mijn taken.

Genderbread persoon.png

2020 - 2022: Queer Emancipatiewerker

In opdracht van de Gemeente Den Haag werd eraan gewerkt om queer thema's onder de aandacht te brengen op wijkniveau .  Hierbij werd er samengewerkt met verschillende buurt organisatie om passende interventies  toe te passen. 

QP - posts campgane 1.png

2017 - 2019: Queer Platform Moerwijk

In 2017 ben ik veruisd en kwam ik terecht in Moerwijk Den Haag. Een wijk met uitdagingen. Maar ik en huisgenoot waren al blij met een huis waar dat in Den Haag mag zijn.  Ik was afgestudeerd (Huidtherapie aan de Haagse Hoge school), en verder verwijderd van Den Haag centrum. En ik had als snel door dat ik niet echt mijxelf durfde te zijn in de wijk waar ik woon. Daar wou ik verandering in brengen.


Ik ben Queer Platform gestart. Ben gaan praten met buurthuizen, kerken, welzijn organisaties en leerbedrijven. Simpele gesprekken over queer inclusie en waarom ook in een wijk zoals Moerwijk wij veilig moeten kunnen zijn. Met praktische interventies zoals vlaggen acties en make-up avonden kwam ik met buurtbewoners in gesprek om mee te krijgen in een buurt waar echt iedereen veilig kan zijn. 

Ik was dit project gestopt in 2019. Vrijwilligerswerk is belangrijk echter kwam ik erachter dat het een eenzame functie is en kwam tot de realisatie dat de werk dat ik doe iets zou moeten zijn waar eerlijke compensatie tegenover zou moeten staan.  Queer Platform is gestopt en er is gezocht om te kijken hoe kunnen we op buurtniveau het inclusiever, veiliger en toegankelijker maken voor queer mensen. 

PWTH - Logo.jpg

2017: Pride Walk The Hague 

in 2017 was er in Den Haag de eerste Pride. Dit was georganiseerd vanuit verschillende individuen die vrijwillige en zonder hulp van grote organisaties mensen mobiliseerde om de eerste pride walk te organiseren.  In het einde van het  proces sloot COC Haaglanden aan die ons faciliteerde, echter zij hebben niet de pride zelf georganiseerd. Belangrijk om te melden dat de eerste Pride Walk The Hague dus vanuit groepen individuen kwam en THO-070. De meeste van ons waren BPOC queers!


Ik was hier verantwoordelijk voor de vormgeving, communicatie en vrijwilliger coördinatie. 

2015-2017: Vrijwilligerswerk in LHBT thema's

16-09-01-17-55-22-474_photo.jpg

Ik heb bij verschillende organisaties geholpen in omgeving Den Haag. Dit was allemaal rondom de thema's LHBT inclusie. In deze periode heb ik veel geleerd over organiseren en belang van queer emancipatie. Echter ook duidelijk dat het zijn van een queer iemand met een niet westerse achtergrond ook in deze groepen met uitdagingen komt. Daarom besloten om in 2017 te stoppen binnen organisaties die niet actief racisme bestrijden.

bottom of page