top of page

SPECTRUM Podcast

Dipsaus Podcast lanceert de gloednieuwe podcastserie SPECTRUM, waarin de queer-ervaring centraal staat. In deze tweewekelijkse podcast bespreken wij de lessen die de queergemeenschap te bieden heeft en gaan wij opzoek naar de verhalen erachter. SPECTRUM wordt gehost door Riyaz van Wegberg en is gevestigd in Den Haag. De podcast is vanaf 2 juni te vinden via diverse    podcastkanalen zoals Spotify,  Itunes, en Stitcher

Riyaz van Wegberg staat binnen de queergemeenschap bekend als iemand die urgente onderwerpen waaronder liefde, seksualiteit, sociaal-maatschappelijke vraagstukken en diverse queer-gerelateerde zaken op een intelligente en integere manier bespreekbaar maakt. Dit doet hij al op zijn YouTube-kanaal ‘Riyaz Luvz’ met liefde en compassie.

Riyaz is zich bewust van de lessen die de queergemeenschap te bieden heeft. Aan de hand van persoonlijke ontmoetingen en diepgaande gesprekken brengt hij in deze podcast interessante onderwerpen aan het voetlicht. De maatschappij, de levens van queer mensen, de systemen waar zij vraagtekens bij zetten en soms letterlijk henzelf!

Binnen, buiten aan de randen of misschien er middenin: dit is SPECTRUM!

Logo Spectrum.jpeg
bottom of page