Spreken & invulling 

Praten over liefde, seksualiteit en identiteit  in hedendaagse context is de optimale manier om een gesprek te starten. Bij LHBTQIAP+ -onderwerpen of iets wat er totaal buiten valt, is aansluiting altijd te vinden. In samenspraak komen wij tot een mooi stukje invulling voor uw event. 

In mijn netwerk zijn ook genoeg andere sprekers, vraag er gerust naar <3.

Unboxing South Asian Masculinity - CinemAsia Film Festival (panellid)

Uitgenodigd als panellid om over het onderwerp Zuid-Aziatische mannelijkheid te praten. Welke verschillen zijn er in de Indiase diaspora en hoe actualiseert het zich in Nederland?

Haagse verhalen (gastspreker)

Te gast om mijn Haagse verhaal te delen. Intersectionaliteit en het aan de kaak stellen van racisme ook binnen de LHBTI+-gemeenschap. Dat was de leidraad tijdens mijn interview.

De "Wat is Normaal?"  Talkshow (gast bij panel)

Hier mocht ik mijn visie delen over queerness en hoe je jezelf kunt zijn in Den Haag. Door mijn voorgaande activiteiten binnen Queer Platform toonde ik de noodzaak van een lokale aanpak in queerfobie-bestrijding.

Solo & Happy?! | Het Grote Eenzaamheidsdebat (co-host)

"In Den Haag voelt 52 procent van de mensen zich eenzaam". Eenzaamheid is een complex en omvangrijk vraagstuk. Met het debatpanel gingen we in op dilemma's en inzichten rond eenzaamheid. Het vond plaats in de Centrale Bibliotheek van Den Haag. Ik ben gevraagd als co-host voor de avond.

 
  • Instagram
  • Twitter

©2020 door Luvz Workz.